Detta var en riktigt trevlig liten kombination. Wattson Emerson Analog streamer, Atoll försteg och slutsteg vidare till Vienna Acoustics Haydn SE och självklart ihopkopplat med Transparent Cable.
Detta spelar stort och öppet, rikligt med detaljer och rätt portion värme. 
Högtalarna är två små guldklimpar må jag säga. Jösses vilket "smack" de kan komma med. De har inte det sista att säga till om när det gäller avgrundsdjup bas, men det kan man ju knappast inte förvänta sig heller, men vilket öppet, fylligt och härligt mellanregister de har. 
Wattson Analog har blivit en liten kelgris här i butiken den senaste tiden. Den spelar oerhört öppet och trevligt. Det är någon följsamt, och för att använda en gammal klyscha, "analogt" över soundet från denna lilla dosa från Schweiz.
Förstärkningen från Frankrike har gott om kraft och slutsteget är verkligen en liten juvel för 15'000 kr. Försteget håller fint i tyglarna och det har dubbla preout och dessutom tape in/out. En riktig display med lättlästa siffror är ju inte fy skam det heller.
Transparent Cables... 'nuff said.
Om min fot stampar takten även när jag sitter på kontoret, då är det dags att skriva ett inlägg på sociala medier om det!