När jag skriver att Vienna Acoustics engagerar så menar jag verkligen det. Jag tror inte att jag har någon roligare högtalare i butiken än just denna som spelar nu. Vienna Acoustics Liszt Reference. Vienna spelar allt. Hårdrock, klassiskt, hip hop, jazz, blues... you name it. Jag har även testat nya Musical Fidelity A1 som en katt bland hermelinerna i denna setup. Sotm sms-200 Ultra nätverksspelare 19'000 kr, Merason Dac1 mkII 93'500 kr, Liszt Ref 189'000 kr... 
Det blir ju naturligtvis lite löjligt i sammanhanget när strömkabeln (Transparent PowerCord Reference 25'600 kr) kostar mer än förstärkaren (18'900 kr). Men varför inte testa. Och det rockar ju!
Vienna är perfekta om man vill ha lättdrivna högtalare som spänner över alla genrer. Fylligt sound utan att förlora detaljer, rätt klangbalans i alla register och tillräckligt snabba för att klara av komplicerade klassiska musikstycken. De har ett driv och en punch som är väldigt charmiga och målar dessutom upp en väldigt bra 3D-känsla framför dig.
Finns för ständig butiksdemo och även hemdemo.
Välkomna in.