Det är med stor glädje jag välkomnar Vitus Audio till Hifi Puls. En tillverkare som gång på gång levererar formidabla produkter som lämnar bestående intryck. Första gången jag själv hörde en Vitusanläggning var jag såld. Det lät bara så otroligt naturligt, och hade pondus, och närvaro, och skärpa... och...
Ja, man kan fortsätta hur länge som helst med superlativen.

Jag har även stött på en del ägare till Vitus genom åren. Kommentaren har alltid varit: "Min Vitus? Nej, den säljer jag aldrig!"

Vitus startades av Hans-Ole Vitus och presenterade officiellt sina första produkter på Stockholms Hifi-mässa 2003 och har sedermera gjort sig världskända för kompromisslös kvalité i alla aspekter. Tillverkningen sker i fabriken i Danmark där stora resurser har lagts på utveckling, maskinpark och kvalitétskontroll.
Vitus modellprogram består idag av tre olika serier som börjar med Reference, går vidare till Signature och på toppen hittar vi Masterpiece. De olika serierna innefattar allt från integrerade förstärkare, för och slutsteg, cd-spelare, phonosteg och dacar.
I butiken kan ni få avnjuta integrerade förstärkaren RI-101 MkII som är utrustad med dac och streamingkort.
Välkomna in på provlyssning.